Weekendpass

Kr. 1 500 + avgift

VIP Weekendpass

Kr. 2 900 + avgift

VIP Weekendpass inkluderer egen bar med alle rettigheter, eget kjøkken, egen inngang og toaletter.

BILLETTER

  • Facebook
  • Instagram

Fredagspass

Kr. 900 + avgift

VIP Fredagspass

Kr. 1 800 + avgift

VIP Fredagspass inkluderer inkluderer egen bar med alle rettigheter, eget kjøkken, egen inngang og toaletter.

Lørdagspass

Kr. 900 + avgift

VIP Lørdagspass

Kr. 1 800 + avgift

VIP Lørdagspass inkluderer egen bar med alle rettigheter, eget kjøkken, egen inngang og toaletter.

Refusjon på grunn av Covid-19 ?

Ja, vil tilbyr refusjon av kjøpte billetter eksklusive Ticketmaster sine billettgebyrer, dersom arrangementet i sin helhet blir avlyst på grunn av Covid-19. Refusjon av billettene gjennomføres ikke senere enn 60 dager etter arrangementets dato.

 

V/BES festivalen forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte enkeltkonserter og arrangementer. Slike endringer gir ikke rett til refusjon av billetten. Ved avlysning av hele festivalen, som ikke skyldes force majeure, refunderes billetten, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Refusjonen omfatter ikke avgifter. V/BES festivalen er ikke ansvarlig for mangler, endringer eller avlysninger grunnet force majeure eller force majeure-liknende hendelser, det vil si hendelser som vi ved salgstidspunktet ikke har hatt mulighet til å forutse, unngå eller avverge (for eksempel avtalebrudd, streik, epidemier, ekstremvær eller naturkatastrofer). Dette innebærer at V/BES festivalen ikke har erstatningsansvar for økonomisk tap som oppstår som følge av force majeure-hendelsen.

Innslipp festivalområdet

Kl. 14.00 - 22.00, fredag 20. og lørdag 21. august 2021

Aldersgrense

  • 20 år for VIP billetter

  • 18 år for ordinære billetter

Gyldig legitimasjon må vises frem

Billetter

Billettene kjøpes hos Ticketmaster og vi tilbyr følgende billetter:

VIP Weekendpass, VIP Fredagspass og VIP Lørdagspass

VIP-området på V/BES er en førsteklasses opplevelse inkludert egen bar med alle rettigheter, eget kjøkken, egen inngang og toaletter, 2 etasjer inkl. terrasse, panorama utsikt til scenen, tak over hodet og egen DJ scene. I tillegg har du tilgang til resten av festivalområdet med deilige strender, strandmøbler og flere mat -og drikkebarer. VIP-opplevelsen på V/BES byr virkelig på det «lille ekstra» og vil redefinere hvordan begrepet VIP brukes på festivaler i Norge fremover.

Weekendpass, Fredagspass og Lørdagspass

Disse billettene gir deg adgang til hovedområdet på V/BES inkl. våre fantastiske strender, masser av møbler, lounger, egen DJ scene som spinner når hovedscenen tar en pause. I tillegg har du førsteklasses utsikt til scenen og rikelig tilgang til våre mat -og drikkebarer med smakfulle menyer. Velkommen  til gode vibber!

Bytt billett i armbånd

Alle typer billetter må byttes inn i armbånd. Dette gjør du enten på forhånd eller ved innslipp på festivalområdet på Kadettangen:

F oråndsbytte

  • Onsdag 18. august kl. 10.00 – 19.00

  • Torsdag 19. august kl. 10.00 – 19.00

 

Innslipp

  • Fredag 20. august kl. 14.00 – 22.00

  • Lørdag 21. august kl. 14.00 – 22.00 

Du må møte personlig med gyldig ID for å bytte til armbånd. Armbåndet må være på armen til en hver tid. Om man skal bytte inn flere enn en billett, må de som skal ha de andre billettene være tilstede.

Vi sjekker ID samt at armbånd skal settes på riktig person.

Vbes_Logo_Hjerte_Vertikal_P176C.png