BILLETTER

  • Facebook
  • Instagram

PREMIUM WEEKENDPASS

Kr. 1 690 + avgift

Premium-området på V/BES er en førsteklasses opplevelse inkludert egen bar med alle rettigheter, eget kjøkken, egen DJ som spinner når hovedscenen tar en pause når egen inngang og egne toaletter. I tillegg har du tilgang til resten av beach party området med deilige strender, strandmøbler og flere mat -og drikkebarer. Premium-opplevelsen på V/BES byr virkelig på det «lille ekstra» og vil redefinere hvordan begrepet Premium brukes på beach party i Norge fremover. Aldersgrense 20 år.

WEEKENDPASS

Kr. 1 190 + avgift

Weekendpass gir deg tilgang til hovedområdet på V/BES inkl. våre fantastiske strender, masser av møbler, lounger, egen DJ scene som spinner når hovedscenen tar en pause. I tillegg har du førsteklasses utsikt til scenen og rikelig tilgang til våre mat -og drikkebarer med smakfulle menyer. Velkommen  til gode vibber! Aldersgrense 18 år.

Refusjon 

V/BES forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte enkeltkonserter og arrangementer. Slike endringer gir ikke rett til refusjon av billetten. Ved avlysning av Beachparty, som ikke skyldes force majeure, refunderes billetten, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Refusjonen omfatter ikke avgifter. V/BES er ikke ansvarlig for mangler, endringer eller avlysninger grunnet force majeure eller force majeure-liknende hendelser, det vil si hendelser som vi ved salgstidspunktet ikke har hatt mulighet til å forutse, unngå eller avverge (for eksempel avtalebrudd, streik, epidemier, ekstremvær eller naturkatastrofer). Dette innebærer at V/BES ikke har erstatningsansvar for økonomisk tap som oppstår som følge av force majeure-hendelsen.

Innslipp 

Kl. 14.30 - 23.30, fredag 12. august og lørdag 13. august 2022

Aldersgrense

  • 20 år for Premium Weekendpass

  • 18 år for Weekendpass

Gyldig legitimasjon må vises frem

Bytt billett i armbånd

Alle typer billetter må byttes inn i armbånd. Dette gjør du ved innslipp på beach party området på Kadettangen:

Innslipp

  • Fredag 12. august og lørdag 13. august kl. 14.30 – 23.30 

Du må møte personlig med gyldig ID for å bytte til armbånd. Armbåndet må være på armen til en hver tid. Om man skal bytte inn flere enn en billett, må de som skal ha de andre billettene være tilstede.

Vi sjekker ID samt at armbånd skal settes på riktig person.

Vbes_Logo_Hjerte_Vertikal_P176C.png